Σε έπιασε η άνοιξη και θες να το φωνάξεις;

Τα βήματα είναι απλά:

1.


Μπες στην εφαρμογή και διάλεξε ένα από τα μηνύματα που μιλάει στην καρδιά σου.

2.


Βγάλε μια φωτογραφία με το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σου και δείξε μας την ανοιξιάτική σου διάθεση.

3.


Ανέβασε τη φωτογραφία σου. Δες την προεπισκόπιση του τελικού αποτελέσματος. Αν θες να αλλάξεις κάτι γύρνα στο προηγούμενο βήμα. Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλεις, πάτα "ok" και ασ' την να φύφει!

4.


Θυμήσου ότι η φωτογραφία σου δεν θα εμφανιστεί αμέσως στο gallery του διαγωνισμού μας, αλλά αφού κριθεί ότι είναι σύμφωνη με τους όρους του διαγωνισμού .

5.


Μην αγχώνεσαι, θα ειδοποιηθείς με email στη διεύθυνση δήλωσες, όταν η φωτογραφία σου δημοσιευθεί στο gallery του διαγωνισμού.

6.


Μόλις η φωτογραφία σου εμφανιστεί στο gallery του διαγωνισμού, κατοχυρώνεις μία συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση. Μπορείς να ανεβάσεις κι άλλες φωτογραφίες (με το ίδιο ή άλλα θέματα), αρκεί κάθε φορά να είναι διαφορετική. Οι νέες φωτογραφίες δεν σου δίνουν περισσότερες συμμετοχές, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία για περισσότερη διασκέδαση!

7.


Αν θέλεις να κατοχυρώσεις ακόμη μία συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση, κάνε share τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό ή προσκάλεσε τους φίλους σου να παίξουν κι αυτοί. Έτσι, θα έχεις δύο συμμετοχές στην κλήρωση και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις!

8.


Συνολικά θα γίνουν 3 κληρώσεις, δηλαδή μία κάθε εβδομάδα (16/5, 23/5 & 30/5). Αν έπαιξες την πρώτη εβδομάδα και δεν κληρώθηκες, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και την επόμενη εβδομάδα ανεβάζοντας ξανά φωτογραφία σου. Έχεις δικαίωμα να συμμετάσχεις σε κάθε εβδομαδιαίο διαγωνισμό.

9.


Πρόσεξε να συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου σε περίπτωση που είσαι ένας από τους νικητές.